Gasbetonblokke og Ytong blokke

De bedste gasbetonblokke og Ytong blokke​

Med det rette kendskab til markedet og gode kontakter til producenterne, kan vi levere Gasbetonblokke/Ytong blokke til fordelagtige priser i højeste kvalitetsniveau. Kombineret med ekspertarbejde giver det dig den bedst mulige løsning til branchens mest fordelagtige priser, når du lader os varetage opgaven.

Vi er en samarbejdspartner, der er i stand til at øge og sikre værdien af dine samlede investeringer, og det er da også derfor, at vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner i blandt andet Århus og Ålborg.

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en god kommunikation, ekspertrådgivning, samt markedets højeste kvalitetsniveau og branchens mest fordelagtige priser.

​Gasbetonblokke og Ytong blokke er en god økonomisk løsning​

Vores løsninger er ikke blot økonomisk fordelagtige løsninger, vi lægger også stor vægt på, at vores løsninger skal være så miljøvenlige som overhovedet muligt.

Med den rette erfaring, samt viljen og evnerne til at yde det ekstraordinære, er vi den samarbejdspartner, du har ledt efter, hvis du ønsker en miljørigtig og økonomisk fordelagtig løsning. Som erhvervskunde får du altid høj service, der indebærer en god kommunikation samt ekspertrådgivning

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst