epoxybehandling af overflader og facader

ØFO i Spentrup er din samarbejdspartner i forbindelse med epoxybehandling i Aarhus og Randers. Vi har specialiseret os indenfor behandling af overflader og facader, og med stor erfaring kan vi klare arbejdet hurtigt og effektivt for erhvervskunder.

PROFESSIONELt ARBEJDE MED EPOXY​behandling

​Vores store erfaring og evnen til at føle med udviklingen har sat os helt i front i branchen. Igennem dialog og samarbejde sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Uanset opgaven størrelse går vi til arbejdet med ansvarlighed og en rettidig omhu, der sikrer at der ikke opstår komplikationer undervejs eller viser sig fejl og mangler efter endt arbejde.​

Vi er det sikre valg når du ønsker arbejdet udført epoxyarbejde i høj kvalitet til en lav pris. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at dine omkostninger bliver en investering, der tjener sig ind igen, eksempelvis igennem forøgelse af din bygnings værdi.

Kontakt os - vi er dit SIKRE VALG

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information omkring hvad vi kan tilbyde? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder eller for at få et uforpligtende tilbud på epoxybehandling. Vi kan kontaktes på telefon 20 12 02 83 eller mail facaderens@oefo.dk.

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst