Vandtætning i hele Danmark

stor erfaring med vandtætning​

Med vandtætning gælder det, at erfaringen er en vigtig brik i, at arbejdet lykkes på bedste måde, og sikrer at der ikke viser sig fejl og mangler efter endt arbejde.

Vi har stor erfaring på området til erhvervskunder, og kan derfor klare arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten, og det kan ses på prisen i sidste ende. Får du gjort arbejdet i tide, med eksempelvis Epoxy, kan du undgå at skader opstår og dermed spare mange penge, da sådanne skader er langt dyrere at udbedre senere.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan gøre dine udgifter til en god investering, der både sikrer og øger værdien af din bygning.​

Få udført vandtætning i tide​

Som nævnt ovenfor er det langt dyrere at udbedre vandskader når skaden er sket, end det er at få arbejdet gjort ordentligt i tide. Vi er den rette samarbejdspartner at kontakte og igennem rettidig omhu og ansvarlighed sikrer vi dig det bedste resultat.

Med mange års erfaring fra blandt andet Århus og Ålborg, kan vi klare arbejdet til markedets bedste pris i højeste kvalitet.

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst