Sandblæsning til erhverv i hele Danmark

​Har du en ståloverflade, der skal rengøres for rust, glødeskaller eller gammel maling? Hos ØFO ApS i Spentrup udfører vi professionel sandblæsning, der fjerner rusten fra dine overflader. Vi har mange års erfaring, og udfører primært opgaver i Aarhus og Randers - men vi udfører sandblæsning i hele landet. 

Afrensning af stål og beton

Sandblæsning er en meget populær teknik, der for en overskuelig pris giver store resultater. Det er både en æstetisk og praktisk løsning, der kan give din gamle bygning nyt liv, eller skabe det rette udtryk på dit nybyggeri.

ØFO ApS er det rette selskab at kontakte i denne forbindelse. Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen kombinerer vi det gode traditionelle håndværk med de mest moderne løsninger på markedet. Vi kan klare opgaven hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af arbejdet.


Dermed får du professionelt arbejde i høj kvalitet til en fordelagtig pris.

få et tilbud på SANDBLÆSNING

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om hvad vi kan tilbyde dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 20 12 02 83 eller sende en mail til facaderens@oefo.dk.

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst