Brandmaling af stål og træ til erhverv

Er du på udkig efter brandmaling eller brandhæmmende maleropbygning på træ og stål? Så er ØFO ApS i Spentrup er den helt rette samarbejdspartner at kontakte. Vi er eksperter på området og kan levere de bedste løsninger på markedet, både til private og professionelle.

​Brandhæmmende overflader i alle størrelser

Vi har de løsninger, der skal til i forbindelse med brandmaling, uanset opgavens størrelse eller karakter, og da vi sætter en ære i vores arbejde er vi villige til at yde noget ekstra for at skabe tilfredshed hos vores kunder.

Vi er klar over, at glade kunder er den bedste reklame vi kan få, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dem, der har behov for vores ekspertise, at det arbejde vi udfører, er i højeste kvalitetsniveau og til rimelige priser.

Hør mere om brandmaling

Du kan bede os komme og se på opgaven, eller du kan sende os en mail med beskrivelse og billeder, så vejleder vi dig til den rette løsning. Med mange opgaver bag os, blandt andet i Randers og Aarhus, varetager vi opgaver i hele Jylland og på øerne. 

Du kan kontakte os på telefon 20 12 02 83 eller mail facaderens@oefo.dk, hvor vi naturligvis vender tilbage hurtigst muligt.

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst