Sprøjtebeton med moderne maskiner

​Hos ØFO i Spentrup har vi mange års erfaring med sprøjtebeton til erhverv i blandt andet Aarhus og Randers. Vi sætter en ære i veludført arbejde samt går op i det gode håndværk, og derfor er det vigtigt for os at de opgaver vi udfører, altid bliver udført professionelt og lever op til dine forventninger.

ØKONOMISK FORDELAGTIG LØSNING​

​Med sprøjtebeton kan du opnå store resultater til en lille pris. Vi har den nødvendige erfaring, der sammen med de mest moderne maskiner og løsninger, giver dig det bedst mulige resultat.​

​​

Vores store erfaring gør, at vi kan varetage helt unikke opgaver, efter dine individuelle ønsker og behov, uden at budgettet løber løbsk. Igennem ansvarlighed og en god dialog, sikrer vi at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

få en pris på SPRØJTEBETON​

Erfaring og de rette maskiner er den kombination, der sikrer dig et resultat i verdensklasse. Det er netop hvad vi har hos ØFO ApS, og med et engageret medarbejderhold, er vi klar til at hjælpe dig igennem dit projekt.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder, samt få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 12 02 83 eller sende en mail til facaderens@oefo.dk

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst