Omfugning Til erhverv

Hvis du har brug for en omfugning af dit hus, er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter i netop dette, og hvis du bor i eller omkring Spentrup, Randers og Aarhus kører vi gerne ud og give dit hjem et ansigtsløft. En ny fugning af murværk kan give et flottere facade, som vil få dit hjem til at fremstå nyere og mere velholdt.

Vi kan finde lige netop den fugefarve, som du ønsker og som matcher dit hus. Der er generelt rigtig mange fordele ved at give fugerne nyt liv:

  • ​​Murværket til fremstå sundt
  • ​Kan øge husets værdi
  • ​Sundere indeklima
  • ​Forebygger eventuelle fugtproblemer.

Du kan gøre klogt i at vælge os til at udføre vandskuring, udkradsning af fuger og meget andet, da vi er medlem af Dansk Betonforening.

Opgrader dit hus med en omfugning

Vi har specialiseret os i omfugning, både for private og erhverv. Vi kan være med til potentielt at øge værdien på din bolig, og du kan altid være fuldkommen sikker på at få grundig vejledning, hvor slutresultatet er i god kvalitet.

Ingen opgave er for stor eller lille for os, og vores medarbejdere sætter altid en ære i at løse arbejdsopgaverne, så dine ønsker og behov indfries på bedst mulig vis.

Kontakt os, og bliv klogere på dine muligheder

Hvis du gerne vil have en uforpligtende snak med vores medarbejdere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi en løsning, som matcher dine behov, så du kan få et flottere og sundere hus.

Ring til os på telefon 20 12 02 83 eller send en besked på facaderens@oefo.dk

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst