Vandtætning sikrer din erhvervsbygning

Vandtætning er en effektiv metode til at holde fugten på afstand – både hvis du skal bygge nyt eller renovere. Hvis du bor i eller omkring Spentrup, Randers eller Aarhus kommer vores medarbejdere gerne ud og løser dine problemer. Vi er dog ikke bange for at køre de ekstra kilometer, hvis du har brug for vores hjælp og ekspertise.

Hvad end soklen skal tætnes, eller du skal renovere kælderen, kan vores medarbejdere løse opgaven. Vi har mange års erfaring i at arbejde med vandtætning for en lang række kunder, både private såvel som offentlige og erhverv. Vi lægger altid en ære i vores arbejde, og du kan derfor være sikker på, at resultatet lever op til dine forventninger.

Øg dit hus’ værdi med vandtætning

Hvis du har fundet utætheder eller revner i dit hjem, kan du gøre klogt i at give huset en hjælpende hånd med vandtætning. Det kan både holde fugten ude, når du skal bygge nyt, men kan også forebygge eventuelle fremtidige skader, selvom dit hus er af ældre dato. Denne løsning kan altså potentielt øge dit hus’ værdi. Og selvom det kan virke som en dyr affære nu og her, kan det spare dig for mange penge på den lange bane.

Vores medarbejdere er specialiseret i at håndtere denne specielle teknik, hvor revner og utætheder lukkes. Hvad end din opgave eller stor eller lille, sørger vi altid for at udføre opgaven med kvalitet og sikkerhed for øje.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder indenfor vandtætning, tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar ved telefonen til at guide og vejlede dig.

Ring til os på telefon 20 12 02 83 eller send en besked på facaderens@oefo.dk

​Kontakt ØFO

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

Østjysk Facaderens & Overfladebehandling ApS

CVR: 27176615

Læs vores CSR-politik her​

Administration

Tlf.: 87 82 81 09

E-mail: kontakt@oefo.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 20 12 02 83

E-mail: facaderens@oefo.dk

BOGHOLDERI

Faktura skal sendes til os via EAN nr. 5790002659676
Øvrige henvendelser bedes sendes til bogholderi@oefo.dk.

csr.blaa.m.tekst